SOUKUP - Pribram spol. s r.o.
Informace / Recepty
 
Athénská jehla

Ingredience: 400 g libového vepřového masa, 1 lžíce koření na gyros, 1 lžíce oleje, sůl, máslo, 2 cibule, 2 papriky, slanina, hladká mouka, 2 rajčata, 1 citron

Postup přípravy: Maso nakrájíme na kostky, posypemem kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji. Do výpeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeláváme podušenými rajčaty, zdobíme plátkem citronu a poodáváme s rýží nebo brambory.

Jatka Vysoký Chlumec
CZ21970245

Vysoký Chlumec 151
26252

tel.: +420 774 466 265

Po - Pá
07:00 - 12:00
 
 
 
© 2005-2020 SOUKUP - Příbram spol. s r.o.