SOUKUP - Pribram spol. s r.o.
Informace / Recepty
 
Chatařské vepřové žebírko

Ingredience: 4 kotlety, sůl, pepř, 200 g kečupu, 4 vejce, 100 g oleje

Postup přípravy: Kotlety naklepeme, osolíme, okořeníme a opečeme na tuku. Potom je vyjmeme, do vypečené šťávy přidáme kečup a povaříme. Opečené žebírko dáme na talíř, přelijeme kečupovou omáčkou a navrch přidáme drobně nasekané vařené vejce. Zdobíme petržekou a podáváme s vařenými brambory.

Jatka Vysoký Chlumec
CZ21970245

Vysoký Chlumec 151
26252

tel.: +420 774 466 265

Po - Pá
07:00 - 12:00
 
 
 
© 2005-2020 SOUKUP - Příbram spol. s r.o.